Nasze produkty

Pieczarka proszek CHA8500

zobacz zdjęcie
Forma fizyczna Proszek
Smak Charakterystyczny dla pieczarki
Zapach Charakterystyczny dla pieczarki
Barwa Biała do kremowej
Rozpuszczalność -
Parametry Współczynnik nawodnienia: 12
Metoda otrzymywania Hodowlane pieczarki zbierane są z pola, następnie poddawane są procesowi sortowania wg rozmiarów, czyszczenia oraz mielenia. Pieczarki są ostrożnie suszone gorącym powietrzem o temperaturze 60ºC

Nowe produkty

Aktualności

Strona wykorzystuje pliki cookies. Możesz określić w przeglądarce warunki przechowywania i dostępu do cookies.więcej

Certyfikaty, nagrody i wyróżnienia

Zamów próbki

Skontaktuj się z nami

Essence Sp. z o.o.

ul. Bielawska 36d/43

05-520 Konstancin-Jeziorna
NIP: 123-09-94-163

Tel./Fax: +48 22 737 33 66
Tel. kom: +48 606 318 290

tomasz.rozy@essence.info.pl