Nasze produkty

Oleorezyna kakao COC1001

Forma fizyczna Ciecz
Smak Charakterystyczny dla kakao
Zapach Charakterystyczny dla kakao
Barwa Ciemnobrązowa
Rozpuszczalność Rozpuszczalna w wodzie
Parametry Wilgotność: 20 - 25%
Metoda otrzymywania Ekstrakcja rozpuszczalnikowa łupin i późniejsze usunięcie masła kakaowego poprzez reekstrakcję z wodą

Nowe produkty

Aktualności

Strona wykorzystuje pliki cookies. Możesz określić w przeglądarce warunki przechowywania i dostępu do cookies.więcej

Certyfikaty, nagrody i wyróżnienia

Zamów próbki

Skontaktuj się z nami

Essence Sp. z o.o.

ul. Bielawska 36d/43

05-520 Konstancin-Jeziorna
NIP: 123-09-94-163

Tel./Fax: +48 22 737 33 66
Tel. kom: +48 606 318 290

tomasz.rozy@essence.info.pl